! KENUTÚRÁK !
!KENUTÚRÁK!

Szeretné kipróbálni magát Magyarország egyik leggyorsabb folyású és leginkább természetközeli folyóján? Most itt a lehetőség, hogy személyes élményeket szerezzen a Dráva meghódításáról!

A Duna Dráva Nemzeti Park szervezésében lehetőség nyílt szervezett kenuzásra a Dráván. A résztvevőknek nem kell bajlódniuk a különböző engedélyek megszerzésével, munkatársaink minden szükséges hatósági igazolást beszereznek. Önnek elég csak az élményre koncentrálni.

Miért utazna el az ország más részeire, ha itt, a déli határvidéken is átélheti a természet meghódításának egyedülálló élményét? Garantáltan feledhetetlen élményben lehet része, amiben még csak nagyon kevesen részesülhettek! Használja ki a nyár hátralévő részét, és fedezze fel a Dráva természeti értékeit, miközben a sebes folyású víz izgalmas kihívásokat tartogat Önnek. Szóljon családtagjainak, ismerőseinek, garantáltan feledhetelen élményben lesz részük ha közösen vágnak neki a Drávának, hisz az együtt átélt kihívások még közelebb hozzák majd Önöket, és még évek múlva is boldogan elevenítenek fel a közös kalandot.

Munkatársaink segítenek, hogy az Ön személyes igényeihez és elvárásaihoz leginkább igazodó túrát kapja, rugalmasan kezelik az Ön egyedi igényeit. Kérjük idejében jelentkezzen, hisz a folyó határszakasz, így némi időbe telik az útvonal engedélyeztetés.

További információk ezen honlap Egynapos kenutúrák menüpontja alatt, illetve a DDNPI honlapjának Turisztikai kínálat menüpontja alatt ITT, ahol a Dráva meghódítása mellett a Gemencen és Béda-Karapancsán szervezett kenutúráinkról is tájékozódhat. Kérjük bizalommal érdeklődjön munkatársainktól!

Információ és jelentkezés:

Borián György - Tel.: 30/474-3591
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Dráva Kapu Bemutatóközpont
7570 Barcs-Drávaszentes, Fő u. 1.
Tel/fax: 82/461-285
E-mail: dszentes@enternet.hu

Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 7625 Pécs, Tettye tér 9.
Telefon: 72/518-221, 72/518-222, 30/377-3388, 30/405-4571 e-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, wodtke@ddnp.kvvm.hu

Fórum
> tovább a fórumhoz
Támogatók